Статті RSS 2.0

Короткий курс IAH (International Academy of Homotoxicology)

     Короткий курс IAH по гомотоксикології включає 20 лекцій, представлених у вигляді програми електронного навчання на тему введення в сучасну гомотоксикології. Програма, складена міжнародною групою експертів гомотоксикології, націлена на зручність вивчення.
     Успішне складання онлайнового іспиту забезпечує сертифікацію IAH. Мета і призначення курсу полягає у сприянні поширенню гомотоксикологічних підходу до медицини і в заохоченні застосування антигомотоксичної терапії. Тому даний курс пропонується безкоштовно.

ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТІВ ФІРМИ "HEEL"

ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТІВ ФІРМИ "HEEL"

Препарати, зазначені у терапевтичному індексі, апробовані на практиці численними лікарями (терапевтами, стоматологами тощо), застосовують вже багато років методи гомеопатичної антигомотоксичної терапії. Також при складанні індексу враховувалися результати проведених останнім часом наукових досліджень.

Ступінчаста аутогемотерапія (за Реккевегом)

Ступінчаста аутогемотерапія з Реккевегом являє собою особливу форму терапії власною кров'ю. На основі гомеопатії вона розвивалася разом з вченням Реккевегом про гомотоксинів і успішно використовувалася при лікуванні різних хронічних і дегенеративних захворювань, наприклад, бронхіальної астми, екземи, порушень функцій печінки і т. п.

Згідно з вченням Реккевегом про гомотоксинів майже всі захворювання є або захисними реакціями організму на токсини або проявами інтоксикації. З цього випливає, що в крові кожного пацієнта є типові для його захворювання токсини (гомотоксини).

ВИРАЗКИ ГОМІЛКИ - рекомендації лікування від Хель

ВИРАЗКИ ГОМІЛКИ рекомендована компанією "Хельсхема лікування

ЯЧМІНЬ - рекомендації лікування від Хель

ЯЧМІНЬ рекомендована компанією "Хельсхема лікування



1   2   3   4   5   6    ...   50   
КНОПКА
СВЯЗИ