Схеми лікування RSS 2.0

Схеми лікування

     Комплексні гомеопатичні засоби можуть використовуватися при хронічних захворюваннях різних систем окремих органів, а також загостреннях. Причому описувані препарати можуть застосовуватися і в рамках монотерапії і у складі комплексної схеми. Згідно з останніми дослідженнями лікарів, комплексний прийом декількох антигомотоксичних засобів, а також алопатичних і гомеопатичних засобів, що належать до різних фармакотерапевтическим групам, допускається і рекомендується хворим різних віків.

     Щоб збільшити ефективність використання препаратів, що застосовуються спеціальні терапевтичні методи, метою яких є запровадження засобів в рамках парентеральної терапії в окремі зони або точки. До таких методів відноситься биопунктура, гомеосініатрія, гомеомезотерапия. Крім того, в план лікування включають інші речовини, що мають специфічне дію: озон при здійсненні озонотерапії, а, крім того, власну кров хворого в якості аутонозоду. В останньому випадку використовується ступінчаста аутогемотерапія з Роккевегу або класична аутогемотерапія.

     В даному розділі наведені поради щодо використання комплексних препаратів при синдромах різного роду хвороби.

Завантажити довідник Ви можете за посиланням - ЗАВАНТАЖИТИ ДОВІДНИК HEEL

Завантажити довідник абсолютно всіх препаратів - ЗАВАНТАЖИТИ ПОВНИЙ ДОВІДНИК HEEL


А(17)
Б(15)
В(7)
Г(21)
Д(7)
З(5)
И(7)
К(20)
Л(8)
М(11)
Н(9)
О(19)
П(35)
Р(9)
С(17)
Т(9)
У(3)
Ф(6)
Х(1)
Ц(2)
Ш(2)
Э(8)
Я(3)

Ступінчаста аутогемотерапія (за Реккевегом)

Ступінчаста аутогемотерапія з Реккевегом являє собою особливу форму терапії власною кров'ю. На основі гомеопатії вона розвивалася разом з вченням Реккевегом про гомотоксинів і успішно використовувалася при лікуванні різних хронічних і дегенеративних захворювань, наприклад, бронхіальної астми, екземи, порушень функцій печінки і т. п.

Згідно з вченням Реккевегом про гомотоксинів майже всі захворювання є або захисними реакціями організму на токсини або проявами інтоксикації. З цього випливає, що в крові кожного пацієнта є типові для його захворювання токсини (гомотоксини).

КНОПКА
СВЯЗИ