Гомеопатичні препарати фірми " - Heel. Історія розвитку фірми Heel.  RSS 2.0

1 Історія розвитку і основні положення гомеопатії (гомотоксологии).
"Настане день, коли я побудую
міст між гомеопатією і
основний медициною ".
Ганс-Генріх Рекевег

Ще Гіппократ писав про три принципи терапії: подібність, тотожність, проти схожість. Принцип подібності згадував і Парацельс. Останні два принципи широко використовуються в сучасній медицині. Принцип подібності розвинув (ввів) Ганеман у своїх дослідженнях, таким чином став основоположником класичної гомеопатії. У результаті сформувалися два напрямки лікування - аллопатичне (яке зараз підтримується офіційною медициною) і гомеопатичне.
З усієї різноманітності різних терапевтичних напрямків сьогодні особливий інтерес представляє вчення німецького лікаря-гомеопата Ганс-Генріх Рекевег про гомотоксини - гомотоксикологія.
Гомотоксини - токсичні речовини екзогенного (токсини вірусів, бактерій, найпростіших, грибків, важкі метали, пестициди, різні алопатичні препарати), ендогенного (продукти розпаду пошкоджених власних тканин, метаболіти в надлишковій кількості) походження, які в організмі людини викликають активацію великої захисної системи. До гомотоксинів можна віднести: психічні (стрес), фізичні (електромагнітні поля, високий радіаційний фон), біологічні (навколишнє середовище, харчування) фактори, які негативно впливають на процеси саморегуляції організму і можуть викликати гомо токсикоз.
Ганс-Генріх Рекевег народився 9 травня 1905р. у Герфорд (Німеччина). Ще в роки навчання в університеті він почав проводити токсикологічні та фармакологічні досліди. Вивчаючи на собі дію препаратів. В результаті він прийшов до висновку, що захворювання протікають, пидчиняючись певним закономірностям і не ізольовано один від одного, а в тісному взаємозв'язку (всі захворювання є дією попереднього і готують грунт для наступного розвитку). Тому для їх лікування потрібен одночасний вплив на всі механізми, які підтримують захворювання. Таке можливо тільки при використанні одночасно декількох ЛЗ. Ці домисли призвели до перших спроб створити власні комплексні препарати в сучасних ЛФК. В якості сировини Рекевег використовував компоненти рослинного, мінерального, тваринного походження, а також каталізатори, вітаміни, токсини, ембріональні тканини здорових тварин. Препарати він виготовляв використовуючи в лікуванні дуже малі дози діючих речовин, отримати нові фармакологічні можливості лікувального впливу, і в той же час безпечну терапію, зберігши при цьому цілісний підхід до лікування хворого.
2.Розвиток фірми "-Heel".
Фірма "-Heel" (Хеель) була заснована лікарем (лікарем) Гансом - Генріхом Рекевег в 1936р. в Берліні. Назва "-Heel" складається з перших літер відомого латинського виразу "Herba est ex luce", що означає "Рослина черпає життєву силу світла". Першою продукцією, випущеної фірмою, були 26 комплесных антигомотоксичних п-тів (АГТП) у формі крапель, серед яких були Ангін-Хеель С, Траумель С, Грипп-Хеель, Климакт-Хеель і таблетки Енгістол.
протягом 15 років клінічної практики з використанням нових комплексних п-тов остаточно сформувалися погляди Рекевег на гомо токсикоз, як закономірний розвиток хвороби. Медична громадськість Німеччини була ознайомлена з вченням про гомо токсини - гомо токсикологією ін .. Р.-Р. Рекевег в 1948р. у Триберзи на першому науковому симпозіумі з гомо токсикології. Інтерес до нового виду терапії був настільки великий, що через пару років була заснована Міжнародна організація гомо токсикології і антигомотоксичної медицини. Було також засновано видавництво "Aurelia - Verlag" ("Аврелія"), яке видає літературу про гомо токсикології і антигомотоксичні п-ти, а також журнал "Homotoxin - Journal", який трансформувався в результаті в "Biologische Medizin" ("Біологічна медицина" ). На сьогоднішній день цей журнал видається англ., Італ., Пол., ІСПА., Рос. Мовами і вважається самим значним (за тиражем) німецьким виданням, присвяченим гомо токсикології і биологочний медицині. У 1955р. фірма "-Heel" переїхала в місто Баден-Баден, де знаходиться і сьогодні.
Фірма "-Heel" є найбільшим в світі виробником комплексних антигомотоксичних ЛЗ. На частку "-Heel" припадає близько 30% всієї продажу на ринку гомеопатичних ЛЗ в Німеччині. Більш того, за кількістю випущеної продукції фірма "-Heel" входить в число провідних виробників фармацевтичної промисловості Німеччини. Асортимент продукції фірми "-Heel" включає більше 1500 п-тов вигляді ампул (р-ни д / і), таблеток, крапель, супозиторій, мазей, назальних спреїв і зубних паст, що полегшує використання їх лікарями, які отримали традиційну освіту. Усі п-ти характеризуються комплексним характером лечеб. Дії, безпекою, зручністю застосування, і забезпечує їх популярність.
П-ти фірми експортуються в 30 країн Європи, а також в країни Азії, Ю. Америки, Африки, Австралії. Дочірні компанії працюють в США ("вни Іпс."), Іспанії ("Phinter SA").
Антигомотоксична терапія, поряд з класичною гомеопатією, акупунктною і мануальної терапією, зайняла одне з провідних місць серед методів біологічної медицини. Принцип гомо токсикології і створення на їх основі антигомотоксичних п-тів використовують в практиці лікарі практично всіх спеціальностей. Основні праці доктора Р.-Р. Рекевег - "Гомотоксикологія як синтез досягнення медичної науки", "Матерія медика і антигомотоксична гомеопатія", "Проблеми раку" та інші роботи витримали кілька видань і переведені на різні мови. Ефективність АГТП підтверджена науково-клінічними роботами по всім критеріям медицини.
Фірма "-Heel" проводить серйозну наукову і просвітницьку роботу, видає літературу, присвячену гомо токсикології і антигомотоксичні терапії, організовує семінари для лікарів по всьому світу. Представництва фірми "-Heel" працюють майже у 60-ти країнах світу.
З метою заохочення дослідів в області гомо токсикології иантигомотоксичнои терапії, Міжнародною організацією гомо токсикології в 1994р. була заснована Премія імені Ганса-Генріха Рекевег. Премія у розмірі 15 тис. Євро присуджується за видатні наукові фундаментальні (експериментальні) і клінічні дослідження, які мають суттєве теоретичне і практичне значення та допомагають введення антигомотоксичної терапії в практичну медицину.
Вперше в 2003р. Між нар. Премія ним. Р. Р. Рекевег була присуджена лікаря з Україною Шамугія Б. К. за клінічну роботу "Перспективи застосування антигомотоксичних п-тів при лікуванні гострих і хронічних вірусних гепатитів».
3.Історія розвитку гомо токсикології в Україні.
З 1994р. інтереси фірми "-Heel" була в Україні фірма "Каскад - Меді кал". Завдяки її активної діяльності в Укр .. були зареєстровані перші АГТП - Траумель С, Грипп-Хеель, Ангін-Хеель т. д .. "Каскад - Меді кал" поклав початок багатьом просвітницьким та освітніх програм для зацікавлених лікарів і провізорів, розвинув інформаційну роботу по всій території Укр .. "Каскад-Медікал" организувуе також клінічні дослідження на базі провідних кафедр і клінік Укр .., видає наукову літературу, присвячену гомо токсикології і антигомотоксичні терапії, організовує для лікарів різних спеціальностей семінари та симпозіуми.
Щоквартально, починаючи з 1997р., Видається журнал "Біологічна терапія", в якому публікуються статті укр., Зарубіжних авторів, присвячених різним аспектам антигомотоксичної медицини.
У лютому 1997р. у Києві відбувся 1 Всеукраїнський науково-практичний симпозіум, присвячений застосуванню антигомотоксичної терапії. В його роботі взяли участь понад 250 лікарів з різних регіонів України, а також з Німеччини і Росії. У цьому ж році дві регіональні науково-практичні конференції у містах Одесі та Севастополі.
У 1998р. в Києві відбувся 2 Всеукраїнський симпозіум, який зібрав ще більше лікарів, а в регіонах було проведено 4 науково-практичні конференції.
Зростаючий інтерес лікарів різних спеціальностей до гомо токсичної терапії привів до щорічних спеціалізованих симпозіумів в Києві, кожен з яких в подальшому трансформувався в регіональний науково-практичний семінар, який проводився для всіх бажаючих лікарів.
1999р. - 3 всеукраїнський науково-практичний симпозіум, присвячений застосуванню АГТП в педіатрії. В р. Судак для лікарів неврологів - спеціалізована науково-практична конференція "Биопунктура, гомеосініатрія і антигомотоксична терапія неврологічних захворювань".
У червні 2000р. в р.. Євпаторія пройшла конференція, де були присутні обласні педіатри та головні лікарі обласних дет. Лікарень України: і підвели пидсумок6 застосування АГТП а педіатрії перспективне і життєво необхідно.
2001р. - Понад 500 кардіологів і терапевтів України зібрали 4 симпозіум з АГТ терапії серцево-судинних патологій. Отриманим досвідом поділилися фахівці провідних кардіологічних шкіл з Києва, Дніпропетровська, Харкова та інших міст.
2002р. - 5 симпозіум, присвячений АГТ терапії уренитальнои патології, де брали участь лікарі, акушери-гінекологи, урологи і дерматологи.
2003р.- 6 симпозіум по лікуванню захворювань про нов ШКТ, печінки і вірусних гепатитів, зібрав 1200 гастроентерологів, інфекціоністів, сімейних лікарів України.
2003 заснована Українська премія ім .. Р.-Р. Рекевег, якої будуть нагороджені лікарі, які зробили вагомий внесок у розвиток АГТ терапії.
За станом на 1 вересня 2003 МОЗ Укр .. зареєстровано 41 антигомотоксичні п-ти. В процесі реєстрації знаходяться ще цілий ряд препаратів фірми "-Heel".
4 Препарати фірми "-Heel".
В Україні постійно розширюється коло лікарів і медичних установ, які широко використовують в своїй практиці АГТП.
1 Агнус Космоплекс С супп. №12.

Попередження матеріали сайту ©alfamed.in.ua не можуть бути використані для самолікування, а також не є заміною консультаціі лікаря

Рекомендовані товари

130.00 грн.
120.00 грн.
140.00 грн.

Рекомендовані прочитати

СЕРЦЕВІ НЕВРОЗИ - рекомендації лікування від Хель
МОЛОЧНИЙ СТРУП (CRUSTA LACTEA) - рекомендації лікування від Хель
ПОМИЛКОВИЙ КРУП - рекомендації лікування від Хель
ЛЕЙКЕМІЯ - рекомендації лікування від Хель
НЕЙРОДЕРМІТ - рекомендації лікування від Хель
КНОПКА
СВЯЗИ